Янтарна з перцем

Янтарна з перцем - для приготування цього снеку використовують рибку путасу. Перець додає цьому снеку солоно-солодкий смак та відчуття гостринки. Перець додає цьому снеку солоно-солодкий смак та відчуття гостринки. 1 за 100 грам

З усього розмаїття рибних снеків, одним з найбільш популярних і улюблених є янтарна рибка з перцем. Даний вид солоно-сушеного продукту виготовляється з минтая з додаванням перцю. Янтарная рибка – популярна закуска до пінним напоїв. Особливо пікантний смак продукт набуває завдяки додаванню перцю. Вона являє собою нежирне філе, нарізане шматочками невеликого розміру і присмачене спеціями. При виробництві цього ласощі використовується минтай або путасу – північна морська риба з поживним м'ясом і мінімальною кількістю кісток.
20