Окунь морський с/м 500+

Окунь морський с/м 280

Окунь морський з/м 500+ М'ясо морського окуня соковите, смачне. Має приємний яскраво виражений рибний смак і насичений аромат. На відміну від інших риб в ньому практично немає неприємного специфічного рибного запаху. Кількість жиру у більш великих особин значно більше і сконцентровано в області плавників. В середньому в 100 грамах м'яса міститься 115 ккал. Луска у окуня досить жорстка, але це питання легко вирішується. Досить просто опустити його на 15 секунд в окріп. Риба широко використовується в кулінарії, і морський окунь не виняток. Він прекрасно піддається різним способам термообробки: його варять, смажать, запікають, готують на грилі і відкритому вогні, в'ялять, коптять. З окуня виходять прекрасні перші страви, чудове холодець, делікатесний балик. Його можна смажити або запікати цілком, розрізати на шматочки і навіть пускати на фарш. Він відмінно поєднується з рисом, коренеплодами і овочами. Дозволяє використовувати соуси, прянощі та приправи. Будь-яке блюдо з морського окуня прикрасить келих білого вина.
19