Палтус з головою

Вага ~3кг 1 1 кг

Палтус - напрочуд смачна риба, м'ясо якої практично не містить кісток і містить понад 5% жирності. М'ясо палтуса містить цінні жирні кислоти Омега-3, які нормалізують обмін речовин у організмі людини. У палтусі міститься 7 амінокислот (аспарагінова кислота, кислота глутамінова, аланін, валін, лейцин, лізин, аргінін). Палтус багатий вітаміном В12, а також містить вітамін D, Е, А, такі мікро- та макроелементи як натрій, калій, кальцій, магній, фосфор. Вважається, що при смаженні калорійність такої риби може збільшитися в 4 рази, так як ці види риб вбирають дуже багато олії, що необхідно враховувати при складанні раціону харчування.
27