Лосось дикий «Сріблястий» без голови патраний

Виробництво США. Тушки розміром 2,8 -4,2 кг, без голови. 660 1 кг

До відмінних характеристик належить яскраво-срібляста луска, саме через це таку рибу називають «Сріблястим лососем».

Люблять цю червону рибу за її ніжне і соковите м'ясо. 

М'ясо лосося має всі необхідні властивості для здоров'я організму. Серед його корисних компонентів можна виділити: вітаміни В1, В2, E, A, PP; мінерали фосфор, фтор, калій і натрій; кислоти Омега-3. Такий хімічний склад збільшує рівень гемоглобіну в крові, благотворно впливає на серцево-судинну систему і покращує мозкову діяльність. Завдяки тому, що тушка риби піддається шоковому заморожуванню, всі її смакові та поживні властивості зберігаються. Свіжість і якість м'яса лосося можна визначити за станом луски - вона має бути яскравою, блищати і щільно прилягати до м'яса.

57