Креветка Гренландська відбірна
Холодноводна гренландська креветка мешкає у природному середовищі і на 100% є дикою. Гренландська дика креветка містить великі дози вітаміну А, кальцію, калію, фосфору, що робить її необхідним компонентом здорового раціону.
Вилов гренландської дикої креветки (Pandalus Borealis) проводиться у холодних океанічних водах біля берегів Гренландії.
Після вилову креветку ошпарюють (не варять) окропом для дезінфекції та збільшення термінів зберігання, потім піддають глибокому заморожуванню.
Гренландська дика креветка багата на амінокислоти та мінерали. Жири гренландської холодноводної креветкимістять поліненасичені жирні кислоти. Ці Омега-3 кислоти знижують рівень холестерину у крові людини та ризик серцево-судинних захворювань.
Для вживання в їжу гренландську дику креветку досить відварити протягом 3-5 хвилин.