Хек молочний

Хек має приємний ніжний смак - в цьому відношенні він нагадує тріску, але є більш жирним. Запах свіжої риби яскраво виражений, але зберігається недовго, тому до нього застосовують швидку заморозку. М'ясо хека практично без кісток, ніжне, має білий або кремовий колір. Є безліч варіантів його приготування і поєднання з іншими продуктами.

За рахунок ніжної консистенції з філе хека виходить відмінний фарш. Він підходить для приготування котлет, зраз, всіляких запіканок, суфле, пудингів, паштетів, ковбасок.
Корисні властивості:
прискорює обмінні процеси в організмі;
стабілізує рівень цукру в крові;
запобігає гормональним збоям, а зокрема проблемам зі щитовидною залозою;
блокує розмноження шкідливих бактерій і мікробів в організмі;
позитивно впливає на шкіру і стан слизових оболонок;
усуває запальні процеси;
зміцнює імунітет і протистоїть вірусним і бактеріальним захворюванням;
поліпшує зір;
відновлює після навантажень резерви, витрачені на вчинення фізичної роботи та інтелектуальної діяльності;
підтримує після важких захворювань і хірургічного втручання.
170 1 кг

17